Кога да потърся второ мнение от репродуктивен специалист в Турция?

Инвитрото в Истанбул не бива да е "в краен случай"

Всяка двойка, която се сблъска с диагноза инвитро, научава бързо за високата успеваемост на клиниките в Истанбул. По една или друга причина повечето от нас, оставяме консултацията с турска болница като краен вариант и последен шанс. Дали защото храним надежди и вярваме на българските лекари, дали защото смятаме, че при нас ще се случи бързо и лесно, дали защото се страхуваме от сключването на граждански брак или имаме притеснения от езикова бариера, етнически и религиозни различия, дали защото сме исторически обременени ...
Мотивите ни могат да бъдат много и логично аргументирани. В почти всички случаи обаче, причината не е рационална.
Попадаме в дълга спирала на постоянното очакване. Методът на лечение "проба-грешка" е болезнен. Незнанието и липсата на информация заключват нашата трезва преценка. Реалните възможности на репродуктивната медицина в България е скрита зад неточни статистики и масова инвазия на донорски материал.
Преди да вземете решение къде да стартирате инвитро лечението или как да го продължите след поредния неуспех, имайте предвид тези ПЕТ прости факта:
1. Успеваемостта на турските клиники е далеч над средните нива в световен мащаб;
2. За да стартирате лечението си там, не е необходимо да имате брак;
3. В клиниката общувате на българки език;
4. Шансът да забременеете там е над 65% и не е по-скъпо;
5. Турция е съвсем близо. Истанбул е космополитен европейски град.
Вземете правилното решение навреме и не позволявайте собственото ви тяло да е най-големият ви враг. Факторът, който тежи най-силно при определяне на шансовете ви за здраво бебе, е собствената ви възраст.
Ще бъдем плътно с вас по целия път - преди, по време и след процедурата!
Обадете ни се!
Калина
0888784278