МЕДИКА СЪРВИСИС

Медицински услуги в Турция

Ние сме Калина и Владимир Попови - доволни пациенти на турската здравна ситема. След много години и десетки неуспешни инвитро процедури в България, проф. д-р Кахраман и нейният екип от болница Мемориал сбъднаха мечтата ни за дете и днес тя носи името Елиза. Създадохме Медика сървисис ЕООД с надеждата да помогнем на повече българи по тежкия път на репродуктивните проблеми. В последствие разширихме своята дейност и днес организираме лечение и интервенции във всички медицински направления - от цялостна профилактика на здравето, през получаване на второ мнение, обща и естетична медицина, та дори и животоспасяващи трансплантации на органи.

Начата цел е да съдействаме на хора, търсещи лечение и здравна грижа в Турция. Водени от собствения си успешен опит като пациенти в Истанбул, ние си поставихме амбициозна задача - да помогнем на колкото се може повече хора в нужда да се докоснат до професионализма, високите постижения и морал на турските медици и здравни заведения.

През годините успяхме да изградим отлични партньорски отношения с болници, хотели, туристически агенции и др. Договорихме преференциални условия и цени за нашите пациенти, които навсякъде се третират със специално отношение.

Услугите на Медика Сървисис са и винаги ще бъдат безплатни за пациента. Всички плащания за лечение се дължат само и единствено към болничните заведения. Не се начисляват посреднически такси и комисиони.

Лечението в Турция е на изключително високо ниво, цените често са по-ниски, материалната база и специалистите са световно признати. Турците бележат изключително високи постижения в областта на онкологията, репродуктивната медицина, трансплантациите, офталмологията, стоматологията, естетичната медицина, превенцията и профилактиката на здравето и др.


 СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА!  

Нашия екип